MediGroup A/S – firmaet bag netbutikkerne www.hjemmetest.dk og www.webdrugstore.dk

Kontaktinformation:

MediGroup ApS

Rendebækgaard Kajerødgade 38
DK-3460 Birkerød
Tel:        4576 5425
Fax:       4576 5725

E-mail: info@medigroup.dk

CVR: 17744038

Hvem er vi?

MediGroup ApS er et dansk firma, der sælger diagnostiske test og analyseapparater til de danske sygehuse, praktiserende læger, lægevagterne, regionerne, apotekerne og Matas. En stor del af produkterne sælger vi også til private.

Vores webbutik hedder www.hjemmetest.dk. Det er her du havner, når du trykker “køb”.
Www.hjemmetest.dk  er vores butik for private, der ønsker at købe godkendte professionelle produkter til brug derhjemme. Til dig der selv tager ansvar for dit helbred. Det er sikre og CE mærkede produkter, du kan købe her. Og så er de oven i købet lette at bruge.

Vi har i efteråret 2013 åbnet flere sider på nettet, hvor hvert af vores produktkategori har fået sit eget domæne. Udover www.cirkulationstræneren.dk, har vi www.kolesterolmåler.dk, hvor du kan læse om hvordan du nemt kan holde øje med dit kolesteroltal. Vi har www.bækkenbund.dk, hvor vi fortæller om, hvordan du med et lille diskret apparat kan få trænet din bækkenbund og slippe af med dryp og inkontinens. På siden www.medigroup.dk og www.osom.dk, kan læger og sygehuspersonale finde relevante oplysninger om de produkter, der henvender sig til de professionelle kunder.

Der findes flere og flere produkter, til dig der selv vil tage ansvar for dit helbred.
Du kan selv gøre en indsats ved at holde øje med dit blodtryk, dit kolesteroltal, din lungefunktion og meget andet. Vi har mange andre apparater, der bl.a. kan lindre smerter, forbedrer din fysiske tilstand og giver dig øget livskvalitet. Se dem alle på www.hjemmetest.dk.

Husk – det er altid lægen, der stiller diagnosen.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vi lægger vægt på, at du som kunde har hurtig og nem adgang til os hos MediGroup – med spørgsmål, gode råd eller kritik. Har du ideer til andre medicinske apparater eller test, så hører vi også gerne fra dig!

MediGroup har leveret diagnostiske test og apparater til sundhedssektoren siden 1992.

Velkommen og rigtig god fornøjelse!

MediGroup ApS