Cirkulationstræner-maxx-Ultra
Ømhed og hævelser bliver mindre..

Brev fra kunde:

“..bruger cirkulationstræneren hver morgen sammen med morgenmad, TV og strikketøj – altså 4 gode gøremål på samme tid! For 2 år siden brækkede jeg en knogle i den ene fod, og har siden haft store kvaler der, med ømhed og hævelser. Dette er blevet mindre, når jeg passer træningen med fødderne – og mærker forskel, hvis jeg “springer over” – prøver også at forebygge forkalkning i benene. Desværre er jeg endnu ikke nået til at prøve det andet udstyr, som fulgte med. Jeg har dagligt smerter over lænden (en diskusprolaps mellem 4 og 5 hvirvel), men agter at forsøge mig frem også hér. En anden god virkning af træneren er at jeg ikke så ofte har natlige kramper i fødder og ben mere. Så jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds med mit køb af Maxx Ultra. Min søn har endnu ikke prøvet sin Maxx Ultra, men jeg er sikker på, han også vil få stor glæde af at anvende træneren. Han står og går meget og bærer tunge ting” (brevet er forkortet)

Ketty L., Rødovre

Cirkulationstræner Maxx Ultra logo