Spiller du golf?

– så husk på, at golf er en sport, som kræver at dine ben og fødder er i topform.

Brug Cirkulationstræneren Maxx Ultra når du vil yde optimalt – både på og uden for golfbanen.

golfspillere

 • Træn benmsuklerne - mens du slapper af.

  Styrk dine fødder og ben til de mange kilometer på golfbanen!

  Sæt dig behageligt og placér fødderne på Cirkulationstræneren – slap af mens den træner og stimulerer fødder og ben for dig, så du er i form til at gå på greenen.

 • Hjælp til urolige og kolde ben & fødder

  Urolige ben:

  Uro, ubehag, måske kriblen, stikken, brænden eller regulære smerter. Opstår som regel pludseligt, oftest mens man er i hvile. Man formoder at årsagen ligger i nervebanerne i musklerne.

  Kolde fødder:

  Kolde fødder er et udbredt fænomen, der især rammer ældre mennesker. Oftest skyldes det dårligt blodomløb i benene eller fødderne.

 • Modvirker hævelser og smerter

  Hævede ben og fødder:

  Hævede og væskefyldte ben og fødder kan opstå ved stillesiddende arbejde, ved ophold i meget varme omgivelser eller forårsages af f.eks. åreknuder. Symptomerne er ofte en spændt og tung fornemmelse i fødder og ankler. Fodtøjet strammer og huden kan være spændt og skinnende. Der kan forekomme fortykkelse af huden med rødme, misfarvning og eksem og eventuelt sår.

 • Reducerer og forebygger åreknuder

  Åreknuder:

  Når man bevæger sig, aktiveres musklerne i lægge og fødder, hvilket får venerne til at lede blodet tilbage til hjertet. Bevæger man sig knap så meget, kan man risikere, at veneklapperne ikke fungere optimalt, så trykket stiger i venerne, der udvides og kan omdannes til åreknuder.

 • Positiv indvirkning på hælsporer og leddegigtsmerter

  Hælspore:

  Ved hælspore er foden ofte meget øm ved direkte tryk  i den forreste indre del af hælballen.

  Leddegigtsmerter:

  Har du leddegigt, vil du ofte opleve smerter både i hvile og ved aktivitet, når betændelsen blusser op. Af ikke medicinsk behandling, kan elektrisk nervestimulation iflg. bl.a. Gigtforeningen, dæmpe smerteoplevelsen.

 • Træn lænd, ryg, skuldre og andre muskelgrupper!

  Hele kroppen kan trænes med hjælp fra de medfølgende elektrodepuder, som tilsluttes til cirkulationstræneren og styres via funktionen ‘Body’.

  Til Cirkulationstræneren Maxx Ultra medfølger 4 elektrodepuder (pads), til behandling af kroppen. De sætter gang i blodomløbet, styrker muskulaturen og behandler muskelsmerter.

  Elektroder placeres såvidt muligt på hver side af smertepunktet.

Er du i tvivl om årsagen til dine symptomer, så kontakt altid din læge først.

Cirkulationstræneren Maxx Ultra er registreret som medicinsk udstyr i henhold til det Europæiske medicinske direktiv 93/42 EEC.
CE 0473